PDA

View Full Version : What powersupply does an Odyssey 300 use?



Bighab
07-31-2003, 04:55 PM
I picked up an Odyssey 300 today at my local goodwill. It look slike this http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3037532549&category=4315It didn't come with any AC adapter. Does anyone know what kind of power supply it takes? Any info would be great.

TisLord
07-31-2003, 05:01 PM
Email me and remind me to look at the voltage son mine. I have one for sale on ebay right now, I know it did not come with a power plug but mine has one with it that works...origionally came with 4 c batteries I believe

omnedon
07-31-2003, 06:47 PM
I too would like to know. I have one, I picked up loose at a garage sale. No specs on the unit.....

FABombjoy
07-31-2003, 08:22 PM
Well, I just checked out my Odyssey 400, and my 4000. The 4000 came with an AC adapter thats 9VDC, tip positive. The connector is that next step smaller than 1/8" mono. The 400 appears to use the same config, and the AC shown in that auction looks identical to the AC that I received with my 4000.

If there's a spot for 6 C batteries on the inside, than 9VDC/100ma tip + should do the trick. I remember seeing this size connector used for the remote on/off switch on tape recorder microphones, but not much else.

omnedon
07-31-2003, 08:54 PM
That sounds better bet than trying one blind. I figured 9v, but was still leery.

I'm not sure what to do with my Odyssey 300. I don't really collect Pong units. I have a telstar arcade, and that's enough Pong for me. Well, except for my Atari Video Pinball....

If I buy an AC for it, and toss it on Ebay, I think I'd be lucky to get the price of the AC adapter back out of it! LOL