Results 1 to 2 of 2

Thread: Using a Genesis 1 power supply on a Turbografx-16

  1. #1
    Insert Coin (Level 0)
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Using a Genesis 1 power supply on a Turbografx-16

    I found a TG-16 without any hookups and tried using the AC adapter to the Genesis 1 on it and it worked. However, I wanted to know if it's safe to keep using it.

  2. #2
    Pac-Man (Level 10) FABombjoy's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Lansing, MI
    Posts
    2,145
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Yes, it is.

Similar Threads

  1. FS: TurboGrafx-16 power supply
    By norkusa in forum Buying and Selling
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2010, 12:42 PM
  2. Looking for Power Supply For Turbografx CD Combo
    By wingzrow in forum Buying and Selling
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2009, 06:29 PM
  3. Replacement power supply for Turbografx 16
    By SkiDragon in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 5
    Last Post: 06-28-2005, 08:19 PM
  4. Turbografx CD power supply questions
    By Kroogah in forum Classic Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 04-18-2004, 01:34 AM
  5. Wanted: TurboGrafx 16 CD Power Supply
    By esquire in forum Buying and Selling
    Replies: 1
    Last Post: 08-25-2003, 06:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •