Results 1 to 2 of 2

Thread: Strange Wavebird behavior...

  1. #1
    Bell (Level 8)
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Digital World
    Posts
    1,798
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default Strange Wavebird behavior...

    I picked up a second Wavebird sometime ago but I noticed it won't work when connected to player 1 port. It does not matter what channel I use or which reciever I use, the new one just won't work in player 1 port. It works fine in player 2-4 and the old Wavebird I have works fine in player 1 port.

    I tried it on a different Gamecube with the same result so I'm sure it's not a GC problem. What could the problem be?
    Another day, another dollar... wake me when it's payday.
    still playing games

  2. #2
    Pac-Man (Level 10) omnedon's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Canada
    Posts
    2,908
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Weird!
    ... for your gaming and iPod service needs http://www.oldschoolgamer.com/ For all your Video Game console and iPod upgrade/repair needs!

Similar Threads

  1. Strange Behavior: Zelda Oracle of Seasons Displays XXXXXX Instead of File Names
    By wingzrow in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 1
    Last Post: 05-28-2012, 09:46 PM
  2. Strange Cartridge Behavior for SNES and N64 Game
    By wingzrow in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 2
    Last Post: 05-18-2012, 01:34 PM
  3. Interesting Game Genie Behavior
    By Loremaster in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 7
    Last Post: 03-01-2010, 03:33 AM
  4. Peculiar Behavior on MyEbay
    By Atari 5200 in forum Buying and Selling
    Replies: 5
    Last Post: 02-18-2008, 10:30 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •