Results 1 to 8 of 8

Thread: New SMS Problem: No Sound!

  1. #1
    Bell (Level 8) darkslime's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    1,787
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Xbox LIVE
    b0xwater
    PSN
    is_vigilante

    Default New SMS Problem: No Sound!

    NEW PROBLEM, other problem solved

    when I turn it on, picture is fine but there's no sound! This is definitely the system, because my other sms has sound just fine... Anyone know why it does that?
    Last edited by darkslime; 09-27-2009 at 07:15 PM.

  2. #2
    Startin' From Scratch Custom rank graphic
    AB Positive's Avatar
    Join Date
    May 2003
    Location
    not on the coast of massachusetts
    Posts
    6,201
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

    Default

    I think sharper picture might be needed to be able to see, but my first thought is... possibly RCA instead of RF?

    Are there two other of those anywhere?
    -AB+

    Holy crap. It's been a while.

  3. #3
    Bell (Level 8) darkslime's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    1,787
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Xbox LIVE
    b0xwater
    PSN
    is_vigilante

    Default

    What's an RCA cable?

    The both say RF.

  4. #4
    Insert Coin (Level 0)
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    San Jose CA
    Posts
    173
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    On the first pic, It looks like part of the RF cable is broken and stuck inside. Try to pull it out with a pair of tweezers or needle nose pliers.

  5. #5
    Bell (Level 8) darkslime's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    1,787
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Xbox LIVE
    b0xwater
    PSN
    is_vigilante

    Default

    Quote Originally Posted by thunderkid View Post
    On the first pic, It looks like part of the RF cable is broken and stuck inside. Try to pull it out with a pair of tweezers or needle nose pliers.
    It was a piece of RF cable, I pulled it out and it works fine. Thanks!

  6. #6
    Bell (Level 8) darkslime's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    1,787
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Xbox LIVE
    b0xwater
    PSN
    is_vigilante

    Default

    when I turn it on, picture is fine but there's no sound! This is definitely the system, because my other sms has sound just fine... Anyone know why it does that?

  7. #7
    Pretzel (Level 4) Natty Bumppo's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    850
    Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    11 Posts

    Default

    Do you have two rf cables (one for each unit)? If so I would try switching them, that will tell you if the problem is in cable.
    When I come home from a long day in Hell, there's nothing I'd rather reach for than a fire-brewed bottle of Styx Beer. Made from the filthiest waters from our own River Styx. Styx Beer is a third more toxic than any other regular beer. The worst beer - the filthiest beer - the deadliest beer. It's Styx Beer!

  8. #8
    Bell (Level 8) darkslime's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Tucson, Arizona
    Posts
    1,787
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Xbox LIVE
    b0xwater
    PSN
    is_vigilante

    Default

    I have tried the RF with both SMS, one works fine, one doesn't.

Similar Threads

  1. Dreamcast sound problem
    By Videogame514 in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 3
    Last Post: 09-20-2013, 04:06 AM
  2. Sega CD 1 no sound problem
    By neojapan in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2010, 04:01 PM
  3. neo geo aes sound problem?
    By Arthur-Otaku in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2005, 01:44 AM
  4. GameCube Sound Problem: Please Help!
    By slip81 in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2005, 04:15 PM
  5. Need help sound problem NES
    By <<IronBuddha>> in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2005, 05:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •