Results 1 to 5 of 5

Thread: WTB: PAL signal N64

  1. #1
    Bell (Level 8)
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cheongju, South Korea
    Posts
    1,671
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default WTB: PAL signal N64

    I want to buy a PAL N64, preferably from a US seller so that shipping cost is cheaper. I want to play my copy of Rakugakids, but I can't since I do not have a PAL N64. Please contact me.


  2. #2
    Pretzel (Level 4)
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    925
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    I've been wondering about this myself as i have a copy of Taz Express id like to play someday. But i heard that a pal n64 isnt compatable with american vcrs. Is this true?

  3. #3
    Bell (Level 8)
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cheongju, South Korea
    Posts
    1,671
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Doonzmore
    I've been wondering about this myself as i have a copy of Taz Express id like to play someday. But i heard that a pal n64 isnt compatable with american vcrs. Is this true?
    Yeah, but I have a PAL-->NTSC converter. I just need a PAL N64 now.


  4. #4
    Great Puma (Level 12) anagrama's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Newcastle, UK
    Posts
    4,704
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Default

    If you can't find one in the US, I'd be able to pick you one up for about 15 (~$28) plus shipping (which shouldn't be *that* much if you just need the base unit).

    I'd also be willing to trade one for an NTSC Master System, NES or Genesis 3.

  5. #5
    Bell (Level 8)
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Cheongju, South Korea
    Posts
    1,671
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by anagrama
    If you can't find one in the US, I'd be able to pick you one up for about 15 (~$28) plus shipping (which shouldn't be *that* much if you just need the base unit).

    I'd also be willing to trade one for an NTSC Master System, NES or Genesis 3.
    PM sent.


Similar Threads

  1. Faking a Stereo Signal.
    By Cloud121 in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 10
    Last Post: 12-26-2007, 03:16 PM
  2. no vga signal on DC vga box
    By .:shaun:. in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2007, 12:18 AM
  3. 3DO not outputting a signal
    By ubersaurus in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2006, 07:38 PM
  4. 4 way TV signal splitter
    By SkiDragon in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2006, 02:26 PM
  5. Getting any video signal out of the GBA??
    By Bratwurst in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2005, 11:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •