Results 1 to 2 of 2

Thread: FCE ultra sound problems

  1. #1
    Kirby (Level 13) ubersaurus's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    MI
    Posts
    5,471
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts
    Xbox LIVE
    ubersaurus

    Default FCE ultra sound problems

    For some reason, the sound on this emulator is running slow. I've been trying to figure this out for the past 2 days but I'm stumped. Anyone got any ideas?

    I'm using the latest build, by the way.
    Check out the Kleppings!
    Make Way For Madness!
    "9 is a poor man's 11, and 11 is a Baker's Ten."
    Infinite Lives

  2. #2
    Insert Coin (Level 0)
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    75
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    Kev, you're running Windows ME/2000/?. I can't remember. That just MAY be the problem.
    Only Heroes Live Forever.

Similar Threads

  1. pc engine duo with sound problems, where fix it?
    By Arthur-Otaku in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 7
    Last Post: 07-11-2009, 09:09 AM
  2. Two Genesis Sound Problems
    By theChad in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 2
    Last Post: 03-31-2009, 05:12 PM
  3. DUO sound problems...again!
    By RadiantSvgun in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 34
    Last Post: 04-02-2008, 11:30 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-27-2003, 04:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •