Results 1 to 4 of 4

Thread: SMS Out Run no sound issue

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Cherry (Level 1)
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Streamwood, IL
    Posts
    323
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default SMS Out Run no sound issue

    I was playing the SMS version of Out Run tonight and while the game boots up fine on my Genesis model 1 with Power Base Converter, there is no BGM at all. When I started playing the game, I could only hear the sound of the wave on the music select screen. Then, when I am actually racing, I would hear white noise in place of the selected BGM for about 15-20 seconds, and then the sound completely stops. No audible sound effects either. I don't understand how that is possible, since there is nothing wrong with the game since I last played it years ago or the system, and other games play perfectly with full sound. I even used a commercial cartridge cleaner and cleaned the contacts, but to no avail. Any ideas on how to fix this problem?
    Last edited by segagamer; 11-07-2011 at 11:02 PM.

Similar Threads

  1. Turbo Duo Sound issue
    By bb_hood in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-2013, 12:12 AM
  2. Sega Mega Drive freeze issue and no sound issue.
    By suverman in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 13
    Last Post: 05-19-2012, 05:07 AM
  3. PS3 sound issue
    By Soviet Conscript in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2009, 08:10 PM
  4. Sound Issue with Parappa 2
    By Big Papa Husker in forum Modern Gaming
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2007, 11:00 AM
  5. Need help with Dracula X (sound issue)
    By cr0n0 in forum Classic Gaming
    Replies: 22
    Last Post: 03-19-2006, 02:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •