Results 1 to 4 of 4

Thread: Turbo Duo Sound issue

  1. #1
    FPGA arm-based system Custom rank graphic
    bb_hood's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Rhode Island
    Posts
    2,091
    Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    21 Posts
    PSN
    bb_hood99

    Default Turbo Duo Sound issue

    So I hooked up my duo, Havent used it in awhile. The background music is very very low, but the sound effects play at normal volume level. It does this with Dracula X and Lords of Thunder. Music plays perfectly when I played a hu card. Nice and loud.
    Now When I bought the system a few years ago, the seller said the caps had been re-done and the cd player had been replaced. So I dont know what to think. Just pissed.
    Any ideas of what the issues could be would be appreciated. Any suggestions of people who could fix it relatively cheap would also be appreciated

  2. #2
    Pear (Level 6) ApolloBoy's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    1,219
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    It doesn't sound like all the caps have been replaced. When I worked on Duos I encountered at least a couple where someone had only replaced the caps in the audio circuitry, leaving the rest behind which caused some problems.
    Quote Originally Posted by starsoldier1 View Post
    GUY WAS SUPPOSE TO PLAYABLE IN THE GAME
    My collection

  3. #3
    FPGA arm-based system Custom rank graphic
    bb_hood's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Rhode Island
    Posts
    2,091
    Thanks Thanks Given 
    46
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    21 Posts
    PSN
    bb_hood99

    Default

    Thanks, I assumed as much just wanted an opinion... now to get this fixed..

  4. #4
    Peach (Level 3) PC-ENGINE HELL's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    679
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

    Default

    If D-Lite did it then probably only a few caps were done. I think back then he was only doing a few caps back then, not the entire amount.

Similar Threads

  1. Sega Mega Drive freeze issue and no sound issue.
    By suverman in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 13
    Last Post: 05-19-2012, 05:07 AM
  2. SMS Out Run no sound issue
    By segagamer in forum Classic Gaming
    Replies: 3
    Last Post: 11-08-2011, 11:33 PM
  3. PS3 sound issue
    By Soviet Conscript in forum Technical and Restoration Society
    Replies: 5
    Last Post: 12-21-2009, 08:10 PM
  4. Pc-engine/turbo Duo, Turbo Express Sound Fix & Mods
    By turbokon in forum Buying and Selling
    Replies: 23
    Last Post: 09-27-2008, 12:45 AM
  5. Sound Issue with Parappa 2
    By Big Papa Husker in forum Modern Gaming
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2007, 11:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •